Un gest frumos la final de an

Luna decembrie este pentru majoritatea o ocazie pentru un concediu bine meritat dupa 1 an de munca. În videochat, decembrie reprezintă o oportunitate excelentă de a face bani în plus datorită sărbătorilor, când clienții sunt relaxați și mai veseli ca de obicei.

Copii orfani primesc haine si jucarii de Craciun de la Studio-20

Pentru echipa Studio 20, decembrie este și un moment al anului în care ne gândim si la cei mai puțin norocoși din societatea noastră și am incercat pentru o clipă măcar sa le oferim ajutor și o mângâiere. Deși presa abundă în această perioadă de știri despre tot felul de oameni și instituții ce donează cu tamtam și bairam ajutoare către cei defavorizați, echipa noastră a preferat să păstreze discreția asupra acestui fapt, o donație reprezentând un gest ce vine din inimă și nu o ocazie de a profita de nefericirea unora ca să îti faci reclamă.

Staff-ul și modele au contribuit fiecare cu cât a putut, iar studioul a venit cu o sumă egală donațiilor făcute de echipă și astfel am dispus de mijloacele necesare pentru a cumpăra cele de trebuință unor copii cu nevoi speciale de la centrul de plasament Crinul Alb din Bucuresti.

Cadouri de Craciun pentru copii orfani

După ce ne-am dotat cu hăinuțe, rechizite, jucării și alte lucruri necesare pentru copii, duminică 22 decembrie am ajuns la “Crinul Alb”. Nu vreau să intru în prea multe detalii despre ce am văzut aici, dar uneori trebuie sa ne gândim ca nu suntem singuri pe lume, că putem ajuta oameni nevoiași și că măcar odată pe an trebuie să renuțăm le egoismul propriu să să vedem și altă realitate, nu numai cea a nevoilor noastre. Dacă puteți și voi să contribuiți cu ceva pentru a îmbunătăți soarta acestor copii, faceti un drum până acolo și doar o mângâiere va însemna enorm pentru ei.

Studio 20 Videochat Bucuresti ajuta copii orfani

This Post Has One Comment

  1. Florina

    YES

Leave a Reply