Acum nu ma mai simt cu 10 ani mai batrana, ci cu 10 ani mai tanara.

Multe femei fac greseala de a se indragosti lulea si de a uita ca dragostea trece prin stomac. Da, asa am ajuns eu la 30 de ani, cu un copil de crescut si un sot fara loc de munca. Aveam nevoie de bani multi castigati rapid (cate nu-ti trebuie pentru un copil?). Bineinteles ca nu am suficienta experienta in niciun domeniu, pentru ca in timpul facultatii am vrut sa ma bucur de viata de studenta, dupa aceea m-am casatorit si am facut un copil si uite asa experienta de munca putina. 

Cand m-am gandit prima oara sa lucrez ca model de videochat ma simteam de 40 de ani si credeam ca trebuie sa ai maxim 20 pentru asta. Dar, dupa multiple ezitari in care dimineata imi programam un interviu si la pranz il anulam, mi-am luat inima in dinti si am incercat.

La Studio 20 am fost primita cu multa intelegere, caldura si incredere ca voi reusi. Eu, recunosc, nu aveam suficienta incredere in mine, dar ei colegii mei au avut si de fiecare data m-au ajutat sa imi corectez comportamentul pentru a ajunge un model de top. Faptul ca am un program, ca ma sustine cineva cand am o zi mai proasta ma ajuta sa-mi amintesc care este telul meu si sa lupt pentru el. Satisfactia pe care o simti atunci cand reusesti nu se poate descrie in cuvinte. Si acum nu ma mai simt cu 10 ani mai batrana, ci cu 10 ani mai tanara. Multumesc Studio 20 si sper sa ramanem impreuna. Chiar daca va fi o zi cand nu voi mai putea lucra ca model (peste 10 ani oare?), cu siguranta voi alege sa raman aici, sa ajut alte modele incepatoare, ca trainer sau manager de studio.

(orice colega din echipa Studio 20 este invitata sa posteze parerea ei, sa ne impartaseasca opinii despre studio, despre echipa, precum intr-un forum deshis si sincer despre videochat)

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns