You are currently viewing ​Zambet virtual, impact real. Ce efect are in relatiile umane
Videochat Nonadult Videochat Adult Videochat Glamour

​Zambet virtual, impact real. Ce efect are in relatiile umane

* actualizat in 2024

Zambetul este cea mai simpla forma biologica de exprimare pentru oameni, nu este numai un mijloc universal de comunicare, ci si unul foarte des utilizat. Din punctul de vedere al evolutiei umane, zambitul este contagios, iar oamenii au o tendinta subconstienta de a zambi cand vad un zambet. Din acest motiv, el este unul dintre primele „arme” pe care le folosim in interactiunile cu persoane necunoscute sau atunci cand ne dorim sa obtinem un raspuns favorabil.

Circuitele neurale responsabile de emotii si de starea de fericire se activeaza cand zambim. Intelegem ca „Un zambet este adesea esentialul. Esti platit cu un zambet. Esti rasplatit cu un zambet. Esti insufletit de un zambet”, asa cum spunea celebrul scriitor Antoine de Saint – Exupery. Modelele de videochat cunosc mesajul subliminal pe care un zambet il transmite interlocutorului, motiv pentru care au grija sa-l afiseze mereu in sesiunile online, in timpul relationarii cu admiratorii lor.

Cu ceva ani in urma, pentru modelul nostru Cristina, videochatul reprezenta un subiect tabu. In momentul in care ne-a cunoscut si a ales sa lucreze cu noi, si-a dat seama cat de eronat vedea lucrurile din afara si cate preconceptii gresite avea referitor la aceasta activitate. Cristina a inteles ca prietenii facuti pana acum sau noii membrii sunt captivati de zambetul si energia ei pozitiva. Ne spune ca sunt oameni care au nevoia de a discuta despre problemele sau bucuriile lor, au nevoie sa fie intelesi si au nevoie de atentie, nu doar membri obsedati de a privi femei frumoase care renunta la haine.

Cristina ne spune ca acesti oameni sunt exclusi aproape fara voia lor din viata sociala, datorita domeniilor pe care aleg sa le practice, sunt oameni culti care simt nevoia sa se integreze si sa relationeze. Cu toate ca interactiunea cu modelele de videochat este virtuala, nimic nu ii impiedica sa fie fericiti si nimic nu ii bucura mai mult decat zambetul larg al unei persoane gata sa ii asculte si sa ii inteleaga, care sa le valideze perspectiva si sa ii ajute sa isi creasca stima de sine.

Cu timpul am ajuns sa intelegem de ce efectul zambetului modelelor noastre reprezinta un real succes, in ciuda faptului ca acesta este unul virtual. Iata ce ne-au spus astazi mai multe colege din studio despre zambet:

  • Cand zambim ne simtim bine si aratam bine”;

  • Cand altii ne vad zambind, zambesc si ei”;

  • Zambetul pe care il afisam este unul autentic si din suflet, iar impactul este unul pe masura”;

  • Atunci cand membrii nostri au nevoie de ajutor pentru a avea o stare de spirit mai buna, este simplu… ZAMBIM”;

Acum intelegem de ce fetele care lucreaza ca modele de videochat la Studio 20 au succes mai mult decat cele din alte studio-uri: pentru ca sunt vesele, pline de viata, ingenioase si optimiste! Zambetul poate fi „arma” care te ajuta sa castigi simpatia admiratorilor si cel care va face diferenta dintre tine si competitie. A zambi nu te costa nimic, insa iti ofera castiguri nelimitate, atat la nivel personal, cat si financiar.

Lasă un răspuns