Ce trebuie sa faca un model de videochat pentru a castiga 10.000 de dolari pe luna?

model videochat

Dupa cum ai auzit deja, un model de videochat poate castiga mii de dolari in fiecare luna. In definitiv, castigurile fabuloase pe care le poti obtine lucrand in aceasta industrie este principalul motiv pentru care tot mai multe tinere care arata bine si isi doresc mai mult de la viata aleg sa practice o asemenea meserie. Insa, cu toate acestea, nu orice model de videochat reuseste sa ajunga la impresionanta suma de 10.000$ pe luna. Care este, insa, secretul? Seriozitatea, ambitia si perseverenta. Practic, totul depinde numai si numai de tine!

Asta in cazul in care ne referim la un model de videochat care lucreaza la Studio20, bineinteles! Numai aici te poti bucura de cele mai bune conditii de lucru, astfel incat sa devii un model de top recunoscut la nivel international si cu venituri pe masura, asemenea unui adevarat VIP. Studio20 iti pune la dispozitie decoruri luxoase si camere tematice pentru a-ti desfasura activitatea de model de videochat intr-un cadru potrivit, aparatura de ultima generatie, cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala, machiaj s.a.m.d. Prin urmare, tot ce-ti mai ramane de facut e sa te daruiesti 100% acestei meserii si sa te implici cu adevarat, iar rezultatele financiare nu vor intarzia sa apara.

Dupa cum stii, la Studio20 iti oferim un comision standard de 50% din incasarile tale totale lunare. Acest lucru, insa, e posibil sa nu fie suficient pentru a castiga cei 10.000 de dolari la care visezi. Astfel, daca ti-ai propus sa castigi mii de dolari ca model de videochat si sa avansezi financiar in meseria pe care o practici, lasandu-te admirata in fata camerei de filmat de admiratori din lumea intreaga, iti oferim o grila de bonusare extrem de generoasa.

Asadar, iata ce trebuie sa faci pentru a ajunge la un comision cumulativ de pana la 65%, menit sa-ti asigure veniturile mult dorite:

1. Lucreaza peste 100 de ore in decursul a doua saptamani.

2. Activeaza peste 100 de ore in acea perioada si primesti 5% bonus de performanta.

3. Fii model de videochat la Studio20 timp de 12 luni complete, iar fidelitatea ta va fi rasplatita cu un bonus de 5%.

4. In plus, daca venitul tau depaseste 10.000 de dolari intr-o luna, primesti bonus 5% din incasarile totale.

De asemenea, pentru a castiga cat mai multi bani ca model de videochat, trebuie sa-ti folosesti atat inteligenta, cat si farmecul personal, nu doar trupul. Barbatii de pe Internet, care acceseaza site-urile de videochat, sunt de obicei in cautarea unei companii virtuale, nu doar in cautare de nuditate. Din acest punct de vedere, modelul de videochat este asemenea unui terapeut ce asculta problemele sau fanteziile membrilor online, care isi doresc o persoana de incredere cu care sa stea de vorba pentru a se relaxa. Astfel, cu cat vei avea conversatii mai interesante si mai lungi cu acestia, cu atat mai multi bani vei castiga.

Lasă un răspuns