You are currently viewing Cele mai bune ore de logare, pentru castiguri de invidiat, dezvaluite pe videochat forum
cele mai bune ore de logare videochat

Cele mai bune ore de logare, pentru castiguri de invidiat, dezvaluite pe videochat forum

Videochatul este una dintre activitatile care genereaza castiguri de top pentru peste 200.000 de femei si barbati. Sociologii recunosc ca domeniul acesta de activitate a luat avant, iar statisticile arata ca Romania este tara care se situeaza pe primul loc in lume la videochat, urmata de Columbia si Rusia.

Motivul pentru care din ce in ce mai multi tineri aleg sa devina modele online este ca putine domenii ofera posibilitati de castig atat de mari. Majoritatea este tentata sa creada ca sunt bani facuti usor, insa, pentru a te bucura de castiguri impresionante, trebuie sa dai dovada de:

  • implicare;
  • seriozitate;
  • profesionalism;
  • atentie la detalii.

Unul dintre detaliile care iti influenteaza performantele il reprezinta ora de logare. Volumul de admiratori este influentat de posibilitatile de logare ale admiratorilor si de fusul orar al tarii in care acestia locuiesc. Din acest motiv, fetele au discutii frecvente pe videochatforum.ro despre timpul potrivit la care sa te loghezi, pentru a te bucura de sumele spre care tintesti.

Iata care sunt cele mai bune ore de logare, conform conversatiei purtate de trei modele pe videochatforum.ro:

Am observat ca este mai mult trafic de dimineata de la ora 5 a.m. in comparatie cu tura de noapte”, a marturisit Jeesica, intr-o conversatie cu colegele ei.

cele mai bune ore de logare videochat
cele mai bune ore de logare videochat

Dimineata devreme sau dupa-masa tarziu”, i-a raspuns Sonia.

Samira intareste observatiile colegelor ei:”Da, acesta este traficul pe site-uri. In opinia mea, este super OK sa intri dimineata ca sa prinzi trafic bun pe doua site-uri”.

Discutiile deschise purtate de modelele online pe videochatforum.ro sunt diverse si pot fi extrem de folositoare. Astfel, poti afla nu doar secrete legate de orele de logare, ci si teme de discutii pe care sa le abordezi cu admiratorii, modalitati de gestionare a conversatiilor cu acestia, astfel incat sa te bucuri de sesiuni online cat mai indelungate.

Iata alte teme de discutii dezbatute de modelele online pe videochatforum.ro:

  • meserii bine platite, in afara de videochat – Sophie, unul dintre modelele online cu experienta a raspuns sincer si direct intrebarii lansate pe forum: ”Cele mai bine platite meserii sunt in videochat si in IT. Insa ca sa ajungi sa lucrezi in IT, pe un salariu peste medie, ai nevoie de ani de experienta in spate, pe cand ca sa devii model de videochat ai nevoie de un studio bun care sa iti ofere training, aparatura performanta si o locatie buna. Oamenii nu ar trebui sa se mai mire de ce sunt mai multe modele de videochat decat IT-isti, avand in vedere ca in ambele meserii se castiga la fel”.
  • cum poti castiga bani pasiv din videochat? – Delaney a dezvaluit cum reuseste ea sa-si creasca veniturile fara a sta conectata: ”Eu vand continut personalizat: uneori trimit eu mesaje cu poze blocate fiecarui membru in parte. Uneori, primesc cereri de filmulete sau poze in schimbul banilor”. Kiara a citit ponturile colegelor sale si le-a multumit pentru ideile pe care sustine ca le va folosi si ea: ”Sunt idei foarte bune, mai ales ca acum este foarte cautata vanzarea / cumpararea de content. Este foarte similar cu OnlyFans, insa prin intermediul vanzarii de content putem educa membrii sa isi petreaca mai mult timp pe site-urile de videochat, unde pot interactiona mai mult cu noi si pot avea mai multe beneficii”;
  • cati bani vei incasa in luna septembrie? – este un alt topic propus spre dezbatere, la care Delaney a raspuns: ”Eu, personal, nu prea am un plan pentru luna septembrie. Imi propun doar sa fiu mai organizata in ceea ce priveste programul si sa ma tin de el. In luna august, am reusit sa castig in jur de 3.400 de dolari (comisionul meu de 50%). Urmeaza sa mai am parte de niste incasari curand. Nu stiu ce am putea face mai mult. Eu una sper ca acum, din septembrie, incasarile sa creasca. Trebuie sa ramanem motivate si sa ne tinem de program. Castigul zilnic depinde. Difera de la o zi la alta, un minim ar fi undeva pe la 250 – 300 de dolari (cam cel mai des) si maxim, pana acum, a fost 1000 si ceva de dolari.”
  • comision studio de videochat – este o alta tema propusa de un model online, care isi argumenteaza intrebarea astfel:Am inteles ca cei de la Studio20 ofera pana la 75%, insa nu stiu in ce conditii si in cat timp se ajunge la acest procent. Mi se pare foarte avantajos, pentru ca primesti o mare parte din banii pe care ii produci si beneficiezi si de echipament profesional, echipa de suport, sedinte foto, locatie de lux. Voua cum vi se pare oferta lor?”.

Completeaza formularul de pe site si afla singura toate detaliile de care ai nevoie despre sumele pe care le poti castiga in calitate de model online in cadrul Studio20.ro

Lasă un răspuns