You are currently viewing Studio20 – prezenta de top la Barcelona
studio 20 live cam awards barcelona

Studio20 – prezenta de top la Barcelona

Evolutia industriei de live cam din ultimii ani este mai mult decat evidenta. Modelele devin din ce in ce mai populare, studiourile de videochat se intrec in a asigura servicii de top clientilor, iar site-urile de chat devin pe zi ce trece mai performante pentru a sustine cresterea afacerii. De la an la an a crescut si numarul evenimentelor care aduc impreuna modele, site-uri si studiouri de videochat, dar si companii de publicitate, marketing, trafic, plati si  alte servicii conexe.

Profesionalismul pe care Studio20 il arata fata de clientii si modelele sale a fost recunoscut de-a lungul timpului in cadrul numeroaselor evenimente de live cam, castigand de fiecare data premii numeroase si extrem de importante. Fiind cel mai bun studio de videochat din lume, Studio20 si-a adunat laurii si in cadrul Live Cam Awards 2017, ce au avut loc la Barcelona, unde si-a adjudecat nu mai putin de patru premii extrem de valoroase.

Studio20 : Most Innovative Live Cam Studio

La inceputul anului 2013, Studio20 lua nastere intr-o vila cu zece camere, avand doar 12 modele si multa ambitie in spate. Munca depusa, dedicarea si profesionalismul au determinat o crestere imensa, acesta devenind cel mai bun studio de videochat din lume. In 2015, Studio20 s-a orientat catre zona glamour, lucru care a avut un impact considerabil asupra modului in care este privit videochatul in intreaga lume. Nu este de mirare ca majoritatea festivalurilor internationale apreciaza activitatea noastra, premiile fiind de fiecare data intr-un numar impresionant, lucru care a sustinut in permanenta dezvoltarea retelei de parteneri.

Nu ne-am dezis nici de data aceasta si am adus acasa titlul ,,Most innovative Live Cam Studio’’, de care suntem extrem de mandri si care ne impulsioneaza sa fim din ce in ce mai focusati pe excelenta, sa demonstram cu orice ocazie ca suntem intr-adevar cel mai bun studio de videochat din lume.

Modelele Studio20 – aparitie sclipitoare in cadrul Live Cam Awards 2017

Titlul de ,,cel mai bun studio de videochat’’ nu se castiga peste noapte si nu se poate obtine fara pregatirea unor modele exceptionale, remarcabile prin activitatea lor in care pun extrem de multa pasiune; sunt ambitioase si nu se dau niciodata la o parte de la a invata lucruri noi, de a se dezvolta in fiecare zi si de a deveni mai bune. De aceea, nu este de mirare ca modelele Studio20 sunt recunoscute si apreciate in intreaga lume, castigand an de an premii la evenimentele internationale de live cam.

Modelele noastre au fost recompensate cu premii si la Barcelona: Rebecca000 a fost declarata ,,Aspiring Live Cam Model’’, Natasha Chase a primit premiul ,,Best Attitude’’, iar Lara Dixon a fost recunoscuta pentru ,,Best Show’’.

In acest moment, Studio20 este prezent in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti (cu sediile din Piata Victoriei si Unirii – care este, de altfel, cel mai mare studio de videochat din lume) Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Oradea, dar si la Los Angeles (SUA) si in Cali (Columbia). In plus, in 2016 s-a deschis Studio20 Men, unde se face videochat pentru barbati.

Daca vrei sa te alaturi unei echipe de succes si sa pui bazele unei cariere adevarate, contacteaza un reprezentant al companiei Studio20 si vino la un interviu. Vei afla totul despre videochat si despre modul in care iti poti indeplini visele alaturi de Studio20.

Lasă un răspuns