You are currently viewing Studio 20, desemnat cel mai bun studio de videochat din lume!

Studio 20, desemnat cel mai bun studio de videochat din lume!

2017 se dovedeste a fi un an excelent pentru Studio 20! Pentru al doilea an consecutiv, am primit trofeul de „Cel mai bun studio de videochat” la gala premiilor Adult Webcam Summit!

Acest premiu vine dupa ce Studio 20 si-a asigurat si in acest an suprematia in industria videochatului, prin castigarea a doua trofee deosebit de importante: premiul pentru „Studioul de videochat al anului” in cadrul galei XBIZ 2017, care s-a desfasurat in luna februarie la Los Angeles si premiul pentru „Cel mai inovativ studio de videochat„, in cadrul galei „Live Cam Awards”, care a avut loc la Barcelona in luna martie. Iar realizarile Studio 20 nu se opresc aici! In februarie 2017, Studio 20 a devenit primul studio de videochat crtificat Jasmin Silver la nivel global! De asemenea, compania a deschis noi francize in Cali (Columbia), Brasov si Ploiesti.

Numarul de distinctii primite de-a lungul anilor nu au facut altceva decat sa valideze profesionalismul si munca depusa de catre echipa Studio 20 si sa ne motiveze sa ne depasim limitele. Studio 20 nu se multumeste doar cu atat si face eforturi mari ca dupa fiecare victorie obtinuta sa isi mentina pozitia de lider, venind cu idei noi si inovatoare care fac din acest brand cel mai bun studio de videochat anual, la nivel international.

Nu ne vom odihni nici macar acum, dupa ce am castigat acest premiu. A fost o prima jumatate de an uimitoare, dupa deschiderea de noi francize, cresterea numarului de modele de videochat, participarea la evenimentele din industria videochatului, conceperea si punerea in practica a unor campanii noi si creative. Acum nu e momentul sa ne relaxam, ci sa atragem in echipa noastra cat mai multi oameni pasionati, care lucreaza din greu, care cred in aceleasi lucruri ca si noi si care doresc sa faca o cariera in domeniul videochatului„, a declarat managerul de relatii publice al Studio 20, Andra Chirnogeanu.

Numeroase persoane, inclusiv unele dintre cele mai importante personalitati din industria videochatului, recunosc Studio 20 drept prima franciza de studiouri de videochat din aceasta industrie si, totodata, drept „Cel mai bun studio de videochat din lume”, premiu acordat in mai multi ani consecutiv la festivaluri importante din domeniu. Insa acestia nu stiu cata munca, determinare si dedicare exista in spatele tuturor acestor realizari.

De la debutul sau cu un studio modest de 10 camere, Studio 20 a devenit un brand cunoscut la nivel mondial in industria divertismentului pentru adulti, cu peste 10 locatii deschise in intreaga lume! Iar expansiunea sa nu se opreste aici! Pana la sfarsitul acestui an, compania intentioneaza sa deschida alte 5 sedii, ajungand la un total de 15!

Lucram foarte mult si rezultatele sunt vizibile. La nivel local, avem o echipa excelenta care are grija de modelele de la Studio 20, de la administratori pana la intregul departament de marketing. Pentru francize, incercam sa gasim cei mai buni parteneri, deoarece este important pentru noi sa fim pe aceeasi lungime de unda cu proprietarii locatiilor Studio 20, astfel incat sa ne intelegem si sa avem o buna reprezentare a marcii„, a mai afirmat Andra.

In prezent, Studio 20 are locatii in Romania (trei in Bucuresti – printre care se numara si Studio 20 Men, primul studio de videochat pentru barbati din portofoliu, in Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Oradea, Ploiesti si Brasov), in SUA (Los Angeles) si in Columbia (Cali). Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa de succes si daca vrei sa pui bazele unei cariere lungi si prospere, care sa iti asigure stabilitatea financiara pe care o cauti, contacteaza unul dintre reprezentantii Studio 20 si stabileste acum un interviu. Nu numai ca vei face parte din echipa celui mai bun studio de videochat din lume, Studio 20, dar vei invata de la cei mai buni traineri ce inseamna sa fii un model de top si iti vei implini toate dorintele!

Lasă un răspuns