Confesiunile unui model de videochat non adult

videochat non adult

*actualizat in 2024

Desi in conceptia celor mai multi oameni activitatea de model de videochat este asociata cu foarte multi bani castigati din nuditate si sexualitate, eu pot sa spun cu mana pe inima ca am castigat de-a lungul timpului mii de dolari fara a fi nevoita sa renunt la hainele de pe mine. Cum? A practica videochat in acest fel reprezinta o forma mult mai abordabila, in care nu simti ca esti nevoita sa faci compromisuri.

Ce inseamna videochat non adult?

Spre deosebire de videochatul clasic, unde modelele renunta la haine pentru a satisface cerintele si fanteziile barbatilor cu care vorbesc pe Internet, activitatea de videochat non adult exclude total nuditatea. Eu, spre exemplu, sunt un model care a ales sa faca videochat non adult si care se foloseste doar de farmecul personal, de experienta si inteligenta pentru a atrage membrii online si a-si multumi fanii, fara a se dezbraca!

In timpul sesiunilor de videochat, incerc sa ascult si sa inteleg problemele barbatilor cu care interactionez, deoarece de cele mai multe ori acestia nu cauta un spectacol sexual, ci mai degraba o femeie atragatoare si inteligenta, capabila sa le asculte toate secretele si sa-i sfatuiasca. Sa-i faca sa se simta mai bine si mai puternici ca barbati, sa-i scoata din starea de plictiseala. Este, practic, asemenea unei terapii online. Acesta este rolul meu: sa le fiu prietena, amica, psiholog sau confident acestor barbati.

Parintii si prietenii mei stiu ca fac videochat la Studio20!

Intrucat nu exista nicio rusine in a purta conversatii prin intermediul camerei video cu tot felul de oameni interesanti din intreaga lume, nu am avut nicio problema sa le povestesc apropiatilor despre activitatea mea de model de videochat . Le-am explicat ca lucrez legal, in baza unui contract de artist-interpret, ca ma bucur de asigurare sociala si de drept la pensie.

Le-am povestit despre conditiile de lux care imi sunt puse la dispozitie aici, ca am parte de o atmosfera extrem de prietenoasa, ca sunt foarte apreciata si castig foarte bine. In functie de implicarea mea, pot obtine lunar numeroase bonusuri si beneficii. Iar toate castigurile mele sunt 100% sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare, ceea ce-mi da o liniste si o satisfactie enorma!

La acest studio de videochat non adult sunt tratata ca un VIP!

La Studio20 nu-mi lipseste nimic pentru a-mi transforma aceasta meserie intr-o cariera de succes la nivel international: aparatura performanta, lumini profesionale, suport tehnic non-stop, camere tematice, tinute speciale, spatii de relaxare, confort si lux. Pentru a-mi desfasura activitatea de model de videochat, am la dispozitie inclusiv o echipa de make-up artisti si hairstylisti, servicii de masaj si sala de fitness. Mai mult, pentru dezvoltarea mea personala, mi s-au predat cursuri individuale de limba engleza si cultura generala.

Ce fac cu banii castigati din videochat?

Trebuie sa recunosc: initial am investit toti banii in haine scumpe si produse de machiaj profesionale. Apoi am inceput sa calatoresc tot mai des prin lume, iar acum m-am apucat sa strang bani pentru a-mi cumpara un apartament, sa ma mut de la parintii mei.

In tot acest timp, insa, i-am ajutat si pe ei cu bani pentru diverse nevoi casnice si mi-am platit singura facultatea. Ah, si ar mai fi un mic secret! Cu banii castigati din activitatea de model de videochat non adult mi-am indeplinit unul din visurile multor femei, si anume acela de a-mi mari sanii cu ajutorul unor implanturi. Astfel, am devenit mai increzatoare in mine si pot sa spun ca meseria de model online mi-a adus numai beneficii!

Lasă un răspuns