Cat castiga modelele noastre din angajari in videochat?

angajari videochat

Dupa cum banuiesti, majoritatea tinerelor interesate de angajari in videochat sunt motivate sa aleaga o astfel de meserie in primul rand din punct de vedere financiar. Veniturile lunare pe care poti sa le obtii ca urmare a angajarii in videochat sunt intr-adevar o motivatie suficient de puternica pentru orice tanara aflata la inceput de drum, care isi doreste sa reuseasca in viata si sa-si faca o cariera de succes.

Dar cat se castiga mai exact din angajari in videochat?

Scopul oricarei oferte de angajari videochat este sa castigi venituri cat mai bune, incepand cu minim 1000$ in prima luna si crescand rapid pana la peste 3000$. Noi iti punem la dispozitie toate conditiile necesare pentru a reusi aceasta performanta, insa este evident  ca acest lucru depinde in mare masura de tine. In functie de seriozitatea cu care vei trata aceasta meserie, de efortul depus, implicarea si perseverenta de care vei da dovada, vor veni si roadele muncii tale si vei putea castiga lunar sume care pot ajunge pana la 10.000 de dolari lunar si chiar mai mult.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti aici. Cele mai bune modele ale noastre au reusit sa depaseasca acest prag si chiar sa-si dubleze incasarile lunare. Acest lucru este posibil pentru orice tanara care are ambitia necesara de a deveni un model de top la Studio 20, deoarece ofertele noastre de angajari in videochat includ un comision standard de 50% din venituri, la care se adauga numeroase bonusuri:
– bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus de performanta 5%, in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus de fidelitate 5%, in cazul in care ramai in echipa noastra 12 luni complete.

In plus, daca esti interesata de angajari in videochat, mai trebuie sa stii ca, in calitate de model la Studio 20, vei avea parte de un venit minim garantat in primele 3 luni de activitate. Acesta va fi in valoare de 1.000 de dolari lunar, indiferent de performantele tale online din perioada respectiva. Mai mult, modelele care au nevoie de bani pentru a-si completa garderoba sau trusa de machiaj primesc din partea noastra un imprumut, pe care nu va mai fi nevoie sa ni-l returneze daca raman alaturi de noi minim 3 luni.

De asemenea, pentru a-ti atinge toate obiectivele financiare, acesta fiind scopul angajarii tale in videochat, dupa 6 luni in cadrul companiei noastre poti accesa credite fara dobanda pentru o casa, o masina, operatii estetice sau orice iti doresti.

Asadar, din angajari in videochat la Studio 20 poti castiga suficienti bani cat sa-ti cumperi cele mai scumpe haine si produse de make-up profesionale, sa mergi in vacante exotice sau sa apelezi la operatiile estetice pe care ti le doresti (implanturi silicoane, marirea buzelor etc.). Iar daca ai curajul sa indraznesti mai mult si vrei sa „Excelam impreuna”, poti ajunge sa-ti permiti chiar o casa noua sau o masina de lux in timp record. Vom fi alaturi de tine si te vom ajuta, tot ce iti trebuie este ambitia!

Lasă un răspuns