Simona, 22 ani

Viata de studenta are frumusetile, dar si minusurile ei. Faptul ca esti incojurata de persoane tinere, care se gandesc tot timpul la disctractie este minunat. Dar pentru aceste mici rasfaturi ai nevoie de bani. Am incercat mai multe joburi, insa la majoritatea programul este fix de la 9.00 la 18.00, dar toti se asteptau sa muncesc pana la 10 noaptea.

Imi place ceea ce invat la facultate, nu vreau sa renunt la ea si sa o vizitez doar in sesiune. Intotdeauna am considerat ca studiile ma vor ajuta in viata la momentul potrivit, de aceea nici nu vreau sa renunt. Jobul de model imi oefera posibilitatea de a-mi face singura programul de la o saptamana la alta. Si intre noi ca fetele, recunosc ca discutiile cu barbatii ma ajuta sa nu mai fiu atat de naiva si increzatoare in primele vorbe ale celui care ma curteaza. Inainte tot visam la printul care vine calare pe un cal alb, acum stiu sigur ca doar in basme se intampla asa ceva.

(orice colega din echipa Studio 20 este invitata sa posteze parerea ei, sa ne impartaseasca opinii despre studio, despre echipa, precum intr-un forum deshis si sincer despre videochat)