Pareri Studio20: Simona, 22 ani

Daca faci parte din echipa noastra si ai pareri despre Studio20 pe care vrei sa le impartasesti cu celelalte colege sau viitoare modele, o poti face aici, intr-un forum deschis si sincer despre industria videochatului din Romania. Iata care sunt parerile despre Studio20 ale Simonei, unul din modelele noastre:

„Sincera sa fiu, parerile despre Studio20 pe care mi le-am facut in urma experientei mele la acest studio de videochat sunt numai de bine. Nu as avea ce sa reprosez! Conditiile de lucru oferite mi-au intrecut toate asteptarile. Aici am intalnit o echipa de oameni prietenosi, care m-au invatat tot ce trebuie sa stie un model de videochat pentru a castiga cat mai multi bani. De fapt, asta a fost si motivul pentru care am ales sa lucrez la Studio20!

Ca studenta in Bucuresti, venita din provincie, ai nevoie de o gramada de bani pentru a te putea intretine singura. La majoritatea joburilor la care am fost castigam foarte putin si munceam mult peste program, degeaba. Astfel nu imi mai ramanea timp nici sa invat, nici sa ma distrez, lucruri pe care si le doreste orice tanara la varsta asta! In acelasi timp, nu-mi doresc sa renunt la facultate, iar lucrand la Studio20 pot sa-mi permit ambele lucruri. De aceea, la Studio20 am gasit solutia la toate problemele mele. Acum pot sa-mi platesc facultatea si sa ma tin de ea, cat si sa-mi cumpar chestii dragute sau sa ies in oras cu prietenii.

In plus, recunosc ca discutiile cu barbatii de pe Internet m-au ajutat sa nu mai fiu atat de naiva si sa nu mai cred in vorbele oricui ma curteaza. Inainte visam la printul calare pe cal alb si am avut numai de suferit. Acum sunt mult mai realista si sigura pe mine. Sper ca aceste pareri despre Studio20 sa ajute si alte fete care vor sa lucreze in videochat sa prinda curaj!”