Natalia, 26 ani

Provin dintr-o familie cu venituri modeste, m-am nascut si am crescut aproape de Bucuresti dar totusi la tara. Dorinta mea cea mai mare este sa am casa mea. Nu imi doresc o vila uriasa, imi doresc apartamentul meu, imi doresc camera mea, livingul meu, locul meu unde prietenii mei pot veni oricand. Este un vis pe care stiam ca-l voi realiza, insa credeam ca va mai dura.

Primele luni au fost grele, bineinteles ca depaseam nivelul de 500$, dar pentru o casa ai nevoie de venituri mai mari. Le-am explicat colegilor mei care este visul meu, iar ei mi-au creionat „drumul” catre succes. Am momente in care incep sa ma indoiesc, dar ei sunt alaturi de mine si imi reamintesc ca deja am trecut de jumatatea drumului, cat am reusit pana acum, cum m-am descurcat si cand membrul x m-a parasit, cum am convins un alt membru sa-mi fie fidel si multe alte exemple. Suportul colegilor conteaza enorm si cel mai mult imi place ca ei se bucura pentru fiecare model care reuseste. Nu simt invidia de la fostele locuri de munca. Multumesc, dragilor!

(orice colega din echipa Studio 20 este invitata sa posteze parerea ei, sa ne impartaseasca opinii despre studio, despre echipa, precum intr-un forum deshis si sincer despre videochat)