You are currently viewing Păreri Studio 20 Victoriei – 10 motive să te angajezi la noi

Păreri Studio 20 Victoriei – 10 motive să te angajezi la noi

La o simplă căutare pe Google cu Păreri Studio20 găsești multe opinii, atât pro, cât și contra. E firesc. Suntem diferiți, trăim realități diferite, iar părerile nu sunt întotdeauna obiective, așa cum ar fi ideal să fie.
Pentru că ne dorim mai multă transparență, în rândurile de mai jos îți povestim cum este să lucrezi la Studio20 din zona Victoriei, București.

Primești un venit minim garantat de 10 000 lei pe lună

Avem atât de multă încredere în echipa noastră, încât îți garantăm că vei câștiga cel puțin 2000 euro pe lună la începutul carierei tale. Cât de repede vei reuși să depășești această sumă? Asta depinde de implicarea fiecăruia dintre noi, dar cel mai important, depinde de tine. Știi să vorbești limba engleză? Acest aspect influențează încasările tale. Ai abilități bune de comunicare? Ai răbdare? Empatizezi? Ești o femeie caldă? Sunt calități care îți garantează succesul financiar.

Îți oferim make-up gratuit înainte de începerea programului

De-a lungul experienței noastre am observat cât de important este ca o femeie să se simtă încrezătoare și frumoasă. Știi cum e! Ceilalți te văd așa cum le transmiți că te simți. Clișeu sau nu, frumusețea chiar vine din interior, iar uneori primul pas este să începem cu exteriorul.
Membrii au nevoie să vorbească și să vadă femei încrezătoare. Explicația e simplă: în viața lor reală poate nu au curajul să abordeze o femeie frumoasă, așa că online-ul e mediul perfect de a-și exersa abilitățile.

Îți oferim materiale foto și video profesionale

Imaginea e un aspect important pentru a avea succes în această industrie. Fără un fotograf cu experiență este mai dificil să faci asta de una singură. Ai costuri în plus și timp pierdut pe drum. În plus, avem un departament de Marketing bine pus la punct care va lucra în fiecare zi pentru tine. Poate e mai corect să spunem: fiecare dintre noi lucrăm pentru a-ți crește veniturile. Despre Studio20 se știe deja că investește mult în imaginea modelelor.

Primești recuzită

Începutul este greu. Știm asta, probabil că și tu simți același lucru. Așa cum spuneam mai sus, succesul tău depinde și de imaginea ta, așadar, începutul tău va fi susținut de noi, astfel încât să-ți atingi obiectivele rapid. Satisfacția profesională este cea care îți oferă motivația de a obține rezultate excelente, nu mediocre. Apropo de părerile pe care le găsești pe Internet, brandul Studio 20 încurajează excelența și succesul.
Spune-mi, te rog, e un lucru atât de greșit să-ți dorești să fii cea mai bună în ceea ce faci? Opinii Studio20 găsești multe, unele mai greșite decât altele. Pentru noi este important ca tu să vii și să-ți formezi propria părere după ce vezi cu ochii tăi cum ne comportăm cu fiecare, câtă implicare există din partea noastră și câtă susținere vei primi pentru a-ți atinge scopul.

Te ajutăm să te adaptezi

Te-ai întrebat vreodată de ce există prin lege o perioadă de probă de 3 luni? Este uman și firesc să acceptăm faptul că fiecare dintre noi are nevoie de o perioadă de timp pentru a se integra și pentru a se ajusta cerințelor dintre companie.
Unii angajați se integrează într-o perioadă de timp mai scurtă, altora le ia mai mult, iar alții nu se integrează niciodată. E ca-n relații. Unele încep bine și se termină prost, la altele e nevoie de mai mult efort ca să funcționeze sau sunt situații când relația nu merge sub nicio formă. E simplu, dacă acceptăm asta.
Ce face Studio 20 Victoriei din București pentru a te ajuta să te integrezi mai ușor la noul loc de muncă? Suntem o echipă tânără și deschisă în comunicare și ne place să nu lăsăm problemele nediscutate pentru că de fiecare dată tratăm totul foarte serios și suntem orientați către soluții.
Să-ți promitem că fiecare zi a ta la locul tău de muncă va fi roz, nu putem, însă avem certitudinea că suntem alături de tine și tratăm totul cu seriozitate.

Te încurajăm să ai un stil de viață sănătos

Dacă ne luăm după toate părerile de pe Internet, unii consideră o atitudine abuzivă că încurajăm întreaga echipă să aibă un stil de viață sănătos. Înțelegem acceptarea de sine, dar a avea un stil de viață sănătos nu are consecințe doar asupra modului în care arătăm, cât înseamnă că ne îngrijim de sănătate.
E ca atunci când ai vrea să faci sport, dar nu te apuci niciodată. Sunt femei și bărbați, de altfel, care au nevoie de un antrenor care să le spună “Haide! Poți! Nu ceda!” ca să-și găsească motivația de a face sport. Sigur, atunci când ești încurajat, deși nu ai cerut asta, există posibilitatea de a percepe mesajul ca fiind unul intruziv. Aceasta nu este intenția noastră.
Nu sunt puține persoane care fac parte din echipa noastră și au trecut prin transformări pozitive. Dacă a fost ușor? Sigur că nu. Dacă a meritat? Când o să vii în sediul nostru din Victoriei vei afla singură.

Primești cursuri de engleză gratuite

Indiferent de nivelul de engleză la care te afli în acest moment, noi îți oferim cursuri de engleză intensive, astfel încât avem certitudinea că în 3 luni poți purta o conversație decentă cu orice membru. Comunicarea este foarte importantă în această industrie pentru că astfel creezi legături emoționale cu persoanele care îți accesează profilul.

Primești suport tehnic non-stop

Imaginează-ți cum ar fi să lucrezi de acasă și să întâmpini erori tehnice pe care nu știi cum să le rezolvi. În sediul nostru, fiecare fată are suport alocat, astfel că totul se rezolvă instant. În afară de acest aspect, primești ajutor constant în comunicarea cu membrii, lucru foarte important dacă nu știi engleza la un nivel conversațional, cel puțin.

Primești un training care îți asigură succesul 100%

Cu o experiență de peste 25 de ani în industrie, credem că îți poți imagina că am întâlnit tot felul de comportamente și că ne-am putut perfecționa de-a lungul timpului. Sigur, unele păreri despre Studio 20 spun că suntem învechiți și că funcționăm după prea multe reguli.
Înțelegem că noua generație poate nu a crescut cu atât de multe reguli, însă ele sunt importante și te vei convinge singură că fără reguli se instalează haosul.
Imaginează-ți o relație de cuplu fără reguli. În care fiecare face ce vrea, indiferent dacă are consecințe negative sau pozitive. Ți-ar plăcea să stai într-o astfel de relație de cuplu în care domină haosul și incertitudinea?
Trainingul pe care ți-l oferim este constant și îl primești încă din prima zi. Vei învăța, în primul rând, să folosești platformele și o parte din detaliile tehnice, dar te vom învăța și cum să comunici.


Îți dăm un hint și te asigurăm că tot ce înveți de la noi îți va fi util în toate aspectele vieții tale: Cum îți iei rămas bun de la un membru ca să fii sigură că se mai întoarce?
Hai să ne distrăm puțin.
Imaginează-ți că ieși în oraș cu un tip pentru prima dată și îți place mult de el. Ce ai vrea să auzi de la el la finalul întâlnirii, mai ales dacă vrei să-l vezi și a doua oară?
Tare suntem curioși la care răspuns te gândești. 🙂
“Ne vedem data viitoare” ar putea fi o variantă bună? Nu.
“Vreau să ne vedem și mâine, tot aici” parcă e mai bine, nu? Ai o certitudine în timp și spațiu.

Primești educație financiară

Milionarii nu câștigă la loto, ci au disciplină și obiective bine stabilite. Milionarii nu se culcă pe-o ureche și nici nu așteaptă să se plafoneze, iar cei care o fac, știm deja că mai devreme sau mai târziu, vor pierde tot.
Oamenii orientați către succes se întâlnesc cu alți oameni de succes, discută, schimbă idei și sunt orientați către oportunități.
Fetele care lucrează cu noi au reușit să investească în imobiliare, au câștiguri pasive mai devreme decât oricine altcineva, astfel încât vor avea siguranță financiară pentru tot restul vieții. Și tu vei primi educație financiară din partea noastră!

Locația noastră se află chiar lângă metrou, iar dacă vei dori să-ți achiziționezi propriul autoturism, atunci ai o parcare mare chiar în fața studioului. Ne poți trimite un mesaj pe Whatsapp la numărul de telefon 0748.777.757 și îți oferim orice informație dorești.

Nu mai căuta păreri Studio20 și vino să-ți creezi propria opinie despre ce înseamnă Studio20, de fapt. E o alegere obiectivă, nu crezi?

Dacă simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a te convinge că Studio20 Victoriei este alegerea potrivită pentru tine, atunci te invit să ne urmărești pe rețelele de socializare pe conturile:
TikTok: Ioanadela20 și Feteledela20
Youtube: @studio20victoriei

În fiecare zi, de luni până vineri, o poți urmări Live pe TikTok pe colega noastră, Alexandra, de la ora 16:00, așa că dacă ai întrebări, nu ezita să i le adresezi.

Lasă un răspuns