You are currently viewing Pro si contra videochat doar pentru bani
videochat

Pro si contra videochat doar pentru bani

* actualizat in 2024

Videochatul este un subiect atat de controversat chiar si in prezent, incat exista o serie de dezbateri intre cele care aspira la titlul de model online. Multe fete sustin ca ar face videochat doar pentru bani si ca ar da totul pentru asta, in timp ce altele sunt convinse ca nu poti sa muncesti doar pentru bani in viata. Care este, totusi, adevarul? Tu spre ce inclini? Iata cateva argumente pro si contra videochat doar pentru bani!

videochat bani

PRO

  1. Este o meserie in care se castiga enorm. Fetele care sustin ca fac videochat doar pentru bani se bucura de castiguri de mii de dolari in fiecare luna, prin urmare acest aspect este singurul care le intereseaza. Cu acesti bani, modelele de videochat pot duce o viata de lux si isi pot asigura viitorul, astfel incat sa nu mai fie nevoite sa munceasca niciodata.
  2. Ai parte de bonusuri substantiale in functie de performante. Cu alte cuvinte, cu cat esti mai buna in ceea ce faci, cu atat si castigurile si bonusurile sunt pe masura. Pe langa venitul minim garantat de 1.000 de dolari in primele 3 luni de activitate ca model de videochat, mai primesti bonusuri cumulative si tot felul de „premii” care sa te incurajeze si sa te faca sa te simti ca esti pe drumul cel bun.
  3. Poti lua credite fara dobanda direct de la companie. Alti bani care intra in joc se refera la creditele fara dobanda pe care Studio20 ti le pune la dispozitie in calitate de model de videochat. E drept, banii vor fi restituiti, insa faptul ca poti avea tot ce iti doresti si ca doar trebuie sa muncesti pentru a-ti face norma zilnica suna mai bine ca niciodata.
  4. Castigi experienta si acumulezi cunostinte care te ajuta sa faci si mai multi bani pe viitor. in cadrul sesiunilor de videochat. Mai exact, ca model online incepator, vei acumula experienta si vei afla tot felul de informatii la cursurile sustinute de trainerii Studio 20. Toate cunostintele tale de limba engleza si de cultura generala vor fi consolidate in cadrul colaborarii cu acest studio videochat, ceea ce inseamna ca vei fi mult mai castigata decat daca ai fi avut un job obisnuit.
  5. Cunosti oameni noi si devii cunoscuta in domeniu. Industria de divertisment pentru adulti nu iti va aduce doar satisfactii financiare, ci si o multime de experiente si momente petrecute alaturi de oameni noi, interesanti, care au ceva de spus in acest domeniu. De asemenea, vei deveni cunoscuta in online si vei putea fi un adevarat influencer al prezentului, ceea ce nu poate fi decat motivational chiar si din punct de vedere financiar.
  6. Calatoresti si iei parte la cele mai tari evenimente ale anului. Privilegiul de a fi model de videochat iti va aduce numeroase oportunitati in cariera, cum sunt premiile castigate la competitiile din industrie, dar si posiblitatea de a participa la tot felul de evenimente si gale red carpet. Acestea implica sa calatoresti, prin urmare intr-un studio cu renume, asa cum este Studio20, vei vizita locatiile acestuia de pe tot globul si te vei bucura de peisaje de vis, relaxare si multa, multa distractie.
videochat

CONTRA

  1. Esti nevoita sa petreci multe ore online pentru a face bani frumosi din videochat. Asta inseamna ca trebuie sa fii dispusa sa acorzi timp si dedicare acestei meserii in care succesul este posibil doar prin implicarea ta 100%.
  2. Nu mai ai viata personala. Daca te vei axa foarte mult doar pe bani si pe castiguri din videochat, iti vei da seama ca nu mai ai timp sa te ocupi de viata privata, astfel ca vei ajunge sa amani multe lucruri pe care ti-ai fi dorit sa le faci cu familia sau cu prietenii. De asemenea, iti va fi din ce in ce mai greu sa creezi relatii noi in viata reala, intrucat vei fi extrem de focusata pe a castiga mai mult in videochat si a-ti mari sumele din conturi.
  3. La un moment dat, s-ar putea sa te epuizezi atat fizic, cat si psihic. Nu toate femeile se pot lauda cu o stare fizica si psihica perfecta, mai ales ca cele mai multe sunt predispuse la burnout din cauza dorintei tot mai mari de a avea castiguri fabuloase. Nu mai vorbim de problemele de sanatate care se pot acutiza, cum ar fi anxietate din cauza stresului sau probleme mari cu ochii. Aici depinde doar de tine sa gasesti un echilibru care sa te multumeasca si care sa te ajute sa iti pastrezi conditia fizica si mentala pentru a trece peste toate obstacolele.
  4. Nimeni nu va reusi sa te mai multumeasca vreodata. Daca vei trai doar pentru bani in ceea ce faci, iti vei da seama ca nimeni nu va mai fi pe placul tau. Gandeste-te ca in domeniul videochatului vei cunoaste diverse tipuri de barbati in atat de multe ore petrecute online, unii mai placuti, altii mai putin placuti, astfel ca in mintea ta vor exista numeroase preconceptii legate de reprezentantii sexului tare. Cu alte cuvinte, experientele pe care le vei avea ca model de videochat te vor impiedica sa te multumesti cu putin.

Lasă un răspuns