Studio20, cel mai bun studio de videochat la gala XBIZ 2017 din Los Angeles

Inca o data, Studio 20 dovedeste ca are o echipa profesionista si orientata spre cele mai bune rezultate si ca motto-ul „Excelam impreuna” este o realitate. Pe 12 ianuarie, la gala Xbiz 2017, desfasurata la Los Angeles, am fost desemnati lideri incontestabili la nivel mondial in industria de videochat, adjudecandu-ne cele mai importante trofee: „Cam Studio of the Year” si „Live Cam Model of the Year” prin Devious Angel, unul dintre cele mai de succes modele din ultimii ani.

Inca o data am dovedit, in fata a peste 1000 de participanti la Xbiz 2017, ca suntem cel mai bun studio de videochat, dovedind ca pasiunea si ambitia sunt ingredientele necesare pentru succes. Devious Angel, cel mai premiat model angajat la studioul nostru de videochat, a urcat pe scena pentru a primi marile premii ale serii – Cam Studio of the Year si Live Cam Model of the Year – si si-a inceput decalogul cu „Respect!”. La Studio 20 respectul, alaturi de seriozitate, ne aduc impreuna pe cele mai cunoscute scene ale industriei de videochat si ne motiveaza sa fim intotdeauna cei mai buni.

In momentul actual, alaturi de GFY/AVN Awards, Xbiz 2017 este cel mai important eveniment al anului in industria de videochat din Statele Unite, care-si onoreaza artistii-interpretii din industria de live cam. In plus, gala Xbiz este locul ideal de a ne conecta la tendintele din industria de videochat, de a detecta noi oportunitati de business, de a tine pasul cu acestea si a ne dezvolta profesional.

In toate colturile lumii, videochatul este recunoscut si apreciat si vazut ca modalitatea prin care se pun in valoare atuurile personale si seductia. Avand in vedere aceste considerente, au loc anual diverse evenimente internationale, care aduc impreuna modele, site-uri si studiouri de videochat, dar si companii de publicitate, marketing, trafic, plati si numeroase alte servicii necesare.

Pana in momentul de fata, studiourile de videochat detinute de Studio 20 se bucura de recunoastere internationala, prin castigarea celor mai importante si ravnite premii din industrie: Best Cam Studio of the Year, la gala GFY; Best Cam Studio la AW Summit; Cam Studio of the Year la LalExpo si Best Cam Studio la YNOT Awards.

La Studio20, intr-un an obtii rezultate cat alte studiouri de videochat in 10

De ce spunem asta? In primul rand, pentru ca suntem orientati catre succes, sunt open-minded si construim relatii trainice cu modelele noastre de videochat si intreaga echipa. Suntem precum o familie, care se extinde si invata lucruri si niciodata nu lasam pe maine ce putem face azi.

Motto-ul „Excelam impreuna” nu este nicidecum ales la intamplare. Fiecare model care aplica pentru angajarea la oricare studio de videochat detinut de Studio 20, beneficiaza de cel mai bun training, contract de munca legal (artist-interpret), camere tematice, dotate cu cea mai noua aparatura si suport tehnic 24/7. In plus, constant ne motivam modelele cu premii si concursuri, prin care le dovedim cat de importante sunt pentru noi.

Astfel am reusit, in doar 4 ani, sa fim nu doar cel mai mare studio de videochat din lume, cat si un concurent de temut pentru alte studiouri de videochat din intreaga lume.
Pe 1 ianuarie 2013, deschideam primul studio de videochat intr-o vila cocheta cu 10 camere. In 2014, numele Studio 20 a inceput sa devina cunoscut in aceasta bresa, iar numarul modelelor a inceput sa creasca. In urmatorii doi ani ne-am concentrat atentia pe videochatul glamour si pe dezvoltarea francizei, iar in februarie 2015 am deschis o noua locatie, mult mai mare si mai luxoasa, in centrul Capitalei, la Piata Victoriei.

Prin eforturi sustinute, acum ne bucuram de studiouri de videochat in cele mai importante orase din Romania (precum Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova), dar am cucerit si America. Suntem primul studio de videochat cu 100% capital romanesc care si-a deschis studio la Los Angeles, in patria cinematografiei si a industriei de divertisment.

Tot in 2016, in Bucuresti, s-a deschis Studio 20 Unirii, cel mai mare studio de videochat din lume si Studio 20 Men, dedicat videochat-ului pentru barbati, o nisa pentru care sunt tot mai multe cereri in Romania.

Cele mai imporante publicatii de business din Romania ne-au prezentat ca o afacere de succes, 100% legala. Nu vindem iluzii, ci doar perspectiva unei vieti in care tu esti independenta financiar si recunoscuta international pentru munca pe care o prestezi.

Si, poate cel mai important, nisa Glamour pe care Studio 20 isi invita modelele sa activeze inseamna in primul rand farmec, inteligenta, comunicare si prietenie pe termen lung intre modele si membrii, inseamna ca nu trebuie sa faci nici un compromis si ca poti fi mandra cu jobul tau, poti arata tuturor celor din jur ca un model de succes nu se bazeaza pe nuditate ci pe personalitate.

Lasă un răspuns