You are currently viewing Studio 20 – Home of Glamour Models
Studio 20 - Home of Glamour Models

Studio 20 – Home of Glamour Models

* actualizat in 2024

Videochat-ul nu e un domeniu nou in Romania, este foarte profitabil si de aceea, in ultimii ani s-au deschis mai multe studiouri de chat decat brutarii. La intrebarea “De ce?”, raspunsul e simplu: pentru ca romancele sunt frumoase, pentru ca romanii sunt antreprenori si pentru ca toti vor o bucata din castig. Pe de alta parte, sunt membrii care au nevoie de atentie si validare.

Elementele care compun un studio si-l fac sa arate bine sunt cunoscute: decorul, site-urile cu care se lucreaza, procentele, locatia studioului. Dar ceea ce se pierde de multe ori din vedere este latura umana. Esentiali sunt oamenii cu care lucrezi, de la echipa de tehnici, suport, fotograf, managerul si echipa de marketing.

Pentru ca un model sa faca performanta in domeniu are nevoie de oameni dedicati, entuziasti si profesionisti. La Studio 20 vei gasi o echipa tanara, dar experimentata, un grup de oameni dedicati si intelegatori, care se dedica instruirii tinerelor modele online. Fiecare model primeste sfaturi si ajutor de fiecare data cand se iveste o problema sau ajutor ca sa preintampine o problema.

Fiecare membru al echipei, de la fata de la HR care iti va explica in cadrul interviului tot ce ai nevoie sa stii despre domeniu, fie ca esti model nou sau cu experienta, la fotograful profesionist care va avea grija ca pozele tale sa arate intotdeauna impecabil si sa-ti puna in lumina atuurile, la trainerul dedicat tie inca din prima zi de logare si pana la doamna draguta de la financiar care iti pune banii in banca lucreaza pentru tine si alaturi de tine pentru a-ti atinge adevaratul potential.

Suntem de parere ca nu exista modele de videochat care nu pot face bani, ci doar modele care nu au avut parte de ghidarea potrivita pentru a deveni un model de succes. Lucrand impreuna, invatand unii de la altii si dorindu-ne succesul, nu avem decat sa-l obtinem. Din acest motiv, oferim modelelor Studio 20 suportul de care au nevoie pentru a se cunoaste si pentru a se dezvolta, astfel incat sa poata sa atraga membri noi si sa isi formeze o comunitate fidela, cu care sa se angajeze in sesiuni online interminabile.

Studio 20 lucreaza cu cele mai cunoscute si profitabile site-uri de profil, fiecare site este ales in functie de model si de personalitatea acestuia. Camerele sunt individuale si asigura confortul de acasa in timp ce esti la munca, tocmai pentru ca tu sa iti poti face treaba linistita. Modelele lucreaza cu cele mai performante echipamente care ii asigura o calitate sporita a imaginii si sunetului pe site, intr-o camera individuala cu un decor special ales pentru ea.

La Studio 20, punem pe primul loc legalitatea si siguranta modelului, protejam identitatea acesteia si mai mult decat atat, o ajutam si o sustinem sa isi cladeasca un viitor cu ajutorul acestui job.

Prima locatie Studo 20 a fost pe Strada Atelierului, in zona Garii de Nord.

Studio 20 a deschis cea de-a doua locatie pentru videochat in Februarie 2015, in Piata Victoriei, la numai un an de la lansarea primului sediu din Bucuresti, in zona Garii de Nord. Din punctul de vedere al suprafetei, Studio 20 Bucuresti Victoriei era cel mai mare studio din Romania in 2015, cu peste 700 de metri patrati, in doua tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center. Unul dintre acestea are vedere spre Piata Victoriei, iar celalalt spre Strada Buzesti.

Cele 20 de spatii de lucru din noua locatie de videochat se intind pe o suprafata generoasa, de peste 25 de metri fiecare. Pentru ca punem accent pe diversitatea decorurilor, avem atat dormitoare romantice, cat si biblioteci, bucatarie, birouri sau dus, de unde se pot transmite sesiunile private dintre modele si membrii site-urilor de videochat. Acestea sunt rezultatul muncii unei echipe de constructori si designeri profesionisti, timp de trei luni, ele indeplinind inalte standarde de calitate, atat din punct de vedere vizual, cat si functional. In plus, ele induc o atmosfera de lucru in echipa, aflata in conformitate cu declaratia noastra de intentie „Excelam impreuna”.

Studio 20 Unirii

Cel mai mare studio de videochat din lume, Studio 20 Unirii si-a deschis… camerele pentru modelele din Bucuresti in luna Septembrie 2016.

Cu un spatiu de 1500 de metri patrati, camere de relaxare, restaurant, cafenea, camera de masaj si Jacuzzi, Studio 20 Unirii a ajuns la full capacity in cele 35 de camere in mai putin de 2 luni de la deschidere.

Toate cele 35 de camere au un stil diferit, o tema diferita, camera Ballerina pentru o persoana delicata si feminine, Gamer Room pentru acea fata cool care stie toate jocurile online, Striptease pentru femeia provocatoare etc, incercand in felul acesta sa se adapteze personalitatii fiecarui model care incepe sa lucreze.

O munca neobosita de 6 luni de zile, investitie de 300.000 euro, atentie la detalii si implicare activa in tot procesul de transformare, Studio 20 Unirii isi doreste sa ridice nivelul in ceea ce priveste aspectul unui studio de videochat.

Odata cu cei 1500 mp a venit si o echipa mai mare, o echipa formata din 6 tehnici, 6 traineri, o profesoara de engleza care nu doar le perfectioneaza modelelor limba engleza, dar le ofera si cursuri de cultura generala, o maseuza cu maini de aur care le ajuta pe fete sa se relaxeze si sa uite de munca in timp ce sunt la munca, un psiholog dedicat care le asculta si incearca sa le ajute sa se dezvolte personal si profesional si un manager cu experienta, entuziasm si rabdare.

Toate aceste elemente combinate fac din Studio 20 Unirii un competitor serios al familiei Studio 20, pe langa studiourile din Bucuresti-Victoriei, Bucuresti-Men, Studio 20 Timisoara, Studio 20 Cluj, Studio 20 Craiova si Studio 20 Los Angeles.

Studio 20 Men

Pentru ca am facut o treaba atat de buna cu fetele, ne-am gandit sa deschidem si un studio pentru baieti.
Asa a luat nastere Studio 20 Men: o locatie de lux, asa cum ne-a obisnuit partenerii si modelele, special conceputa pentru a se potrivi modelelor masculine care vor sa performeze in acest domeniu.

Studio 20 este cunoscut pentru design-ul incredibil, dar, de aceasta data, ne-am autodepasit: 15 camere noi si elegante cu design diferit, de la camera Urban in care modelul si membrul stau de vorba la o cafenea in New York, camera Elegant cu un semineu superb si decor romantic si pana la Sports Room care are un decor vibrant unde modelul isi poate arata calitatile fizice, fiecare camera este construita la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Pe langa camere, Studio 20 Men ofera modelelor sale diferite privilegii, cum ar fi un maseur personal, o sala de fitness complet echipata si un profesor de engleza, astfel incat baietii sa se simta bine, sa arate bine si sa lucreze la dezvoltarea lor personala.

Studio 20 Men se focuseaza pe doua nise: Muscle Men/Body Worship si Sensitive/Smart Millennial.
Cat despre adresa, gasesti Studio 20 Men exact acolo unde a fost deschis primul Studio 20: pe Strada Atelierului nr 3.

Te consideri o persoana ambitioasa? Motivata? Receptiva? Vrei sa castigi bani astfel incat o excursie pe o insula tropicala sa nu fie un plan pentru “anul viitor” si cumpararea unei masini noi sa nu intre in categoria “pot sa merg si cu tramvaiul”? Atunci fa-ne o vizita sau completeaza formularul de angajari videochat. In scurt timp, un membru al echipei noastre te va contacta si, in scurt timp, vei deveni si tu parte din familia noastra.

Vino sa cunosti membrii staff-ului si modelele care au reusit sa faca performanta si sa creeze o noua nisa de modele: Glamour Models!

unnamed-5 unnamed-8 Studio 20 Unirii unnamed-7 unnamed-10 unnamed-3 live-cam-stripteasestudio-20-los-angeles studio-20-la studio-20-california live-cam-studio live-cam-studio-hollywood img_8828 img_8883 img_8953 live-cam-studio-california
studio-20-men-elegant

studio-20-men-fashion

studio-20-men-gym

studio-20-men-new-york

studio-20-men-red-room

studio-20-men-sports

studio-20-men-velvet

studio20men-sport

Lasă un răspuns