Studio 20 Unirii – full capacity in mai putin de 2 luni de la deschidere!

Studio 20 Unirii

Cel mai mare studio de videochat din lume, Studio 20 Unirii si-a deschis camerele pentru modelele din Bucuresti in luna Septembrie 2016.

Cu un spatiu de 1500 de metri patrati, camere de relaxare, restaurant, cafenea, camera de masaj si Jacuzzi,  Studio 20 Unirii a ajuns la full capacity in mai putin de 2 luni de la deschidere.

Toate cele 35 de camere au un stil diferit, o tema diferita, camera Ballerina pentru  o persoana delicata si feminina, Gamer Room pentru acea fata cool care stie toate jocurile online,  Striptease pentru femeia provocatoare etc,  incercand in felul acesta sa se adapteze personalitatii fiecarui model care incepe sa lucreze.

Cu o munca neobosita de 6  luni de zile, investitie de 300.000 euro, atentie la detalii si implicare activa in tot procesul de transformare, Studio 20 Unirii isi doreste sa ridice nivelul in ceea ce priveste aspectul unui studio de videochat.

Odata cu cei 1500 mp a venit si o echipa mai mare, o echipa formata din 6 tehnici, 6 traineri, o profesoara de engleza care nu doar le perfectioneaza modelelor limba engleza, dar le ofera si cursuri de cultura generala, o maseuza cu maini de aur care le ajuta pe fete sa se relaxeze si sa uite de munca in timp ce sunt la munca, un psiholog dedicat care le asculta si incearca sa le ajute sa se dezvolte personal si profesional si un manager cu experienta, entuziasm si rabdare.

Toate aceste elemente combinate fac din Studio 20 Unirii un competitor serios al familiei Studio 20, pe langa studiourile din Bucuresti-Victoriei, Bucuresti-Men, Studio 20 Timisoara, Studio 20 Cluj, Studio 20 Craiova si Studio 20 Los Angeles.

Daca esti un model cu experienta si vrei sa ajungi la nivelul profesionist al modelelor de top Glamour din Studio 20 sau esti la inceput si oportunitatea de a face bani intr-o industrie care ne-a recunscut ca profesionisti,  fa-ne o vizita!

Ne gasesti in Nerva Bussies Center, Strada Nerva Traian nr 3, Etajul 5

live-cam-asia live-cam-striptease unnamed-5 unnamed-6 unnamed-7 unnamed-8

Lasă un răspuns