Vrei sa lucrezi in videochat? Angajeaza-te la Studio 20!

Sa ai un job stabil si bine remunerat sunt asteptari care iti doresti din tot dinadinsul sa se transforme in realitate cand esti tanara si dornica de afirmare. Si daca esti pasionata de videochat, stii sa seduci, sa fii sociabila si placuta, noi iti oferim jobul perfect la Studio 20, cel mai mare studio de videochat legal din lume.

Completeaza formularul din pagina “Aplicatii – Angajari videochat la Studio 20”, iar noi iti putem oferi: cel mai bun training, un contract de artist 100% legal, posibilitatea de a castiga si peste 10.000 de dolari pe luna, de a obtine premii internationale in industrie, de a iti schimba viata in bine.

Te vei alatura unei echipe profesioniste si vei avea sansa unica de a duce mai departe renumele international de care se bucura Studio 20. In plus, te vei alatura unor modele  precum: Devious Angel, Sasha Red, Raquelle Diva sau Rebecca000 care, nu de putine ori, au fost portretizate drept femei de succes, modele glamour cu un renume international.
De ce sa te angajezi ca model de videochat la Studio 20?

Daca un salariu motivant si un spatiu de lucru luxos, dar familiar, sunt motive bune pentru a-ti completa datele in formularul “Aplicatii – Angajari videochat la Studio 20”, sa stii ca beneficiile obtinute alaturandu-te echipei Studio 20 nu se opresc aici.

In fiecare dintre locatiile noastre din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj Napoca sau Los Angeles, vei avea parte de tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti confirma faptul ca esti atragatoare si te vom invata si cum sa profiti de asta ca sa te dezvolti profesional, pentru a te bucura de independenta financiara la care ai visat.

Spre deosebire de alte studiouri de videochat, la Studio 20 iti oferim facilitati precum sedinta foto si video profesionala pentru portofoliul tau de model (absolut gratuita), consiliere de imagine si make-up profesional, cursuri de limba engleza si asa mai departe. Chiar daca esti la inceput de drum, la Studio 20 credem in oameni si vrem sa excelam impreuna si, de aceea, daca esti din afara oraselor unde detinem studiouri de videochat, noi ne ocupam de gasirea unei chirii, iar tu ne vei inapoia suma din primul salariu. Sau, daca esti nemultumita de felul in care arati, iti putem oferi un credit prin care sa iti ajustezi micile nemultumiri estetice care te impiedica sa fii tu insati.

Ce vrem de la tine daca te angajezi la unul din studiourile noastre de videochat? In primul rand, sa fii majora! Apoi sa fii serioasa, muncitoare, comunicativa si sa te faci placuta. Iar de restul ne vom ocupa noi prin cel mai bun training de videochat si prin initierea in tainele seductiei.

Un alt motiv pentru care merita sa completezi formularul “Aplicatii – Angajari videochat la Studio 20” este acela ca iti oferim contract de 100% legal, de artist-interpret. Desi ai auzit multe bazaconii, sa stii ca videochatul este o activitate legala in Romania, reglementata prin legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea nr. 496/2004. Si cum Studio 20 este un studio de videochat legal si prezentat de multe publicatii de business din Romania ca fiind o afacere de succes, inca din prima zi semnam contractul, in dublu exemplar, prin care ne luam angajamentul sa platim taxele si impozitele aferente castigurilor tale. In fiecare luna vei primi un act aditional cu sumele castigate din videochat si banii pe care i-am platit statului. In plus, iti oferim si asigurare medicala privata, iar constant poti participa la concursuri organizate de noi, pentru a castiga diverse premii.

Orarul de munca este de 8 ore, timp de 5 zile pe saptamana, pentru ca doar asa poti fi constanta in demersurile tale profesionale si poti castiga sume de pana la 10.000 de dolari. Principalul avantaj in ceea ce priveste programul de munca, disponibil daca te angajezi la Studio 20, este ca iti poti stabili turele de lucru de pe o saptamana pe alta, dimineata, dupa amiaza sau noaptea. Asa te poti focusa si pe viata personala sau facultate.

Locatiile studiourilor noastre de videochat sunt plasate ultracentral. Astfel, in Bucuresti ne bucuram sa detinem peste 35 de camere in zona Unirii, plus alte 20 la Victoriei, chiar aproape de metrou. Mai detinem locatii luxoase, realizate cu cea mai mare atentie la detalii, si in Craiova, Timisoara, Cluj Napoca, Oradea si Los Angeles.

Daca vrei o schimbare in viata ta, vrei sa fii apreciata, sa ai un job cat se poate de stabil si sa castigi sume considerabile de bani, te asteptam sa completezi formularul de angajari in videochat.

Leave a Reply