You are currently viewing Studio 20, Certificat Oficial Jasmin Gold
Jasmin Gold Studio Certificat

Studio 20, Certificat Oficial Jasmin Gold

Actualizare: Dupa nici 6 luni, Studio 20 devine, la inceputul lunii iulie 2017, primul si unicul studio din lume care este certificat Jasmin GOLD, nivelul maxim posibil. Aceasta reusita inseamna nu doar ca avem cele mai mari incasari din lume in acest moment, dar si ca modelele Studio 20 sunt dedicate muncii lor, ca au abordat perfect stilul Glamour promovat atat de noi, cat si de Jasmin si ca se bucura pe deplin de roadele ambitiei si persistentei de care au dat dovada.

Studio 20 Certificat LiveJasmin Gold
Studio 20 Certificat Jasmin Gold

Anul 2017 a inceput excelent pentru Studio20, cel mai mai mare studio de videochat din lume. Dupa castigarea premiilor americane la gala XBIZ 2017, desfasurata la inceputul lui ianuarie la Los Angeles – „Cam Studio of the Year” si „Live Cam Model of the Year”, castigat de Devious Angel – am fost onorati cu titlul „Studio Certificat Jasmin – Silver” la nivel mondial.

Pe data de 11 ianuarie, la Las Vegas, in prezenta CEO-ului si a fondatorului Jasmin.com, Karoly Papp si Gyorgy Gattyan, ne-a fost inmanat titlul „Studio Certificat Jasmin”. Acum, modelele noastre care isi desfasoara activitatea prin intermediul site-ului Jasmin, se bucura de conditii preferentiale si pot beneficia de castiguri mai mari, decat la orice alt studio de videochat sau lucrand de acasa.

Titlul de Studio Certificat Jasmin reprezinta, pentru Studio20, recunoasterea eforturilor depuse, in ultimii 4 an, pentru a dovedi profesionalism, corectitudine si seriozitate in relatiile cu partenerii, inclusiv cu modele si site-urile de video chat.

Nu orice studio de video chat se poate bucura de avantajele oferite de certificatul Jasmin. In primul rand, am fost alesi si am meritat pe deplin acest titlu pentru ca suntem o echipa profesionista, al carui scop comun este sa “excelam impreuna”. Punem mai presus de toate corectitudinea noastra fata de modele carora le oferim, atunci cand se angajeaza la noi, contracte 100% legale de artist-interpret, in care toate sumele castigate vor fi raportate catre stat si impozitate ca atare.

Suntem mandri ca titlul oficial „Studio Certificat Jasmin” din industria de videochat mondiala ne-a fost acordat noua, un studio de videochat cu capital si management 100% romanesc, iar asta ne motiveaza sa demonstram ca ne meritam cu prisosinta statutul obtinut.

Eforturile noastre se vor concentra pe stabilirea unei colaborari si mai stranse intre Jasmin.com si Studio20, in domenii precum recrutarea candidatelor pentru angajarea la unul dintre studiourile noastre de videochat, trainingul specializat si promovarea permanenta a celor care aleg sa lucreze in echipa noastra.

Jasmin este site-ul de videochat glamour care se bazeaza pe stabilirea unor relatii de comunicare, prietenie, farmec personal. Daca iti doresti sa performezi pe unul dintre cele mai cunoscute si apreciate site-uri de videochat glamour, Jasmin.com, la Studio20 te putem ajuta si promova, astfel incat sa devii vizibila pentru cat mai multi membri.

Scrie-ne un email pe adresa angajari@studio20.ro sau vino in oricare studio de videochat detinut de Studio 20 sa stam de vorba. Ca sa te convingi ca nu facem promisiuni desarte, vino si discuta cu modelele care performeaza deja pe Jasmin, adreseaza-le intrebari, faceti schimb de pareri. Iata doar cateva dintre modelele noastre de succes de pe Jasmin.com: Devious Angel, Raquelle Diva, Sasha Red, Lexie Ford si Rebecca000.

Suntem 100% transparenti si vrem sa avem in echipa doar modele ambitioase, motivate si serioase, care isi doresc sa fie independente financiar si sa se bucure de recunoastere profesionala.

Si tu poti sa fii ca ele! Daca iti doresti o cariera de succes la cel mai mare si mai bun studio de videochat din lume, contacteaza-ne la nr. de telefon 0748.777.757. Ai acum studiouri certificat Jasmin in Bucuresti, Brasov, Cali (Columbia), Cluj, Craiova, Los Angeles, Ploiesti, Oradea si Timisoara!

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns