You are currently viewing Videochatul, unul dintre cele mai sigure joburi din lume
videochat

Videochatul, unul dintre cele mai sigure joburi din lume

Cu toate ca videochatul este inca privit ca o meserie nonconformista si scandaloasa, industria reuseste sa atraga anual sute de mii de tinere din toata lumea care isi doresc sa urmeze o cariera de model in acest domeniu, cu atat mai mult in aceasta perioada de criza.

Principalul motiv pentru care fetele aleg sa fie modele intr-un studio de videochat este satisfactia financiara pe care o primesc, dar si multe alte beneficii de care se bucura alaturi de intreaga echipa. Noi, cei de la Studio20, punem pe primul loc modelele noastre si facem tot posibilul sa le oferim tot ce e mai bun pe toate planurile, astfel incat sa fie sigure ca au ales jobul ideal si ca au o meserie sigura.

Multe dintre voi ne-ati intrebat la interviuri cat este de sigura aceasta meserie ca oricare alta si cum va poate pastra identitatea Studio20. Ei bine, noi tinem foarte mult la confidentialitate, tocmai de aceea oferim fiecarui model in parte posibilitatea de a-si alege un pseudonim pe care sa il foloseasca atunci cand se prezinta in fata fanilor.

Mai mult decat atat, toate informatiile cu caracter personal si datele personale ale tinerelor sunt confidentiale, fiind pastrate in arhiva studioului.

Totodata, membrii care platesc pentru videochat glamour la Studio20 nu sunt din Romania si nu pot afla nicio informatie personala referitoare la modele, oricat de mult si-ar dori acest lucru. Ei nu pot afla unde locuieste modelul, care sunt datele din buletin sau alte informatii de natura privata.

Siguranta pe toate planurile
Pe langa aceasta confidentialitate garantata pe care Studio20 o ofera in absolut toate locatiile din tara si din afara ei, tinerele care fac videochat pot considera ca au una dintre cele mai sigure meserii din lume. Astfel, nimeni nu le poate aborda in viata personala fara acordul lor, pot fi duse si aduse cu limuzina la studio ori de cate ori isi doresc, iar familia si prietenii nu vor afla ca fac videochat, fara acordul lor.

Un job ideal pe timp de criza si nu numai
Insa ceea ce conteaza enorm este siguranta jobului in aceasta perioada de criza. Modelele Studio20 pot lucra in conditii de maxima siguranta, fara a exista riscul ca acestea sa se infecteze cu coronavirus. In plus, fetele pot uita de grija banilor, o problema tot mai apasatoare pentru multe persoane in context de criza, intrucat de la acest job nu exista riscul sa fie date afara.

Oamenii vor fi intotdeauna in cautare de videochat glamour de cea mai buna calitate, tocmai de aceea nu e de mirare ca modelele au inregistrat castiguri din videochat si de trei ori mai mari in ultima vreme. Fetele de la Studio20 au garantia unei meserii bine platite pe timp de criza si nu numai si pot fi sigure ca acest job va fi extrem de profitabil si in viitor.

Desigur, exista fete care pot face videochat de acasa, insa noi le incurajam sa vina la studio, in deplina siguranta, intrucat aici au parte de o echipa profesionista, echipamente de ultima generatie, plus multe alte modalitati prin care pot castiga mii de dolari intr-un timp foarte scurt.

Te asteptam si pe tine la Studio20, locul in care iti poti vedea visul implinit, acela de a deveni un model cunoscut si indragit de toata lumea, cu mii de dolari in cont!

Lasă un răspuns