Sa vorbim despre etica! Este ea importanta in lumea videochatului?
studio videochat

Sa vorbim despre etica! Este ea importanta in lumea videochatului?

Orice profesie are o etica, un set de reguli specifice pe care cei care lucreaza le respecta zilnic din punct de vedere moral si legal. Si modelele de videochat se ghideaza dupa o anumita etica, intrucat activitatea lor este o meserie ca oricare alta, fiind reglementata prin lege inca din 2003.

La Studio20 tinem foarte mult la valorile comune pe care le impartasim unii cu ceilalti si la principiile dupa care ne ghidam intreaga activitate. Nu degeaba suntem cel mai bun studio de videochat din lume si avem zeci de interviuri programate in fiecare luna. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza, vom aduce in discutie etica in videochatul non-adult si ce implica aceasta filosofie in viata de zi cu zi a modelelor noastre!

Etica inseamna decenta si respect
In primul rand, pentru noi, cei de la Studio20, decenta este o parte a eticii profesionale. Gratie faptului ca suntem adeptii videochatului non-adult, putem spune ca decenta modelelor este respectata cu strictete. Tinerele nu trebuie sa se dezbrace in fata camerei de filmat si nici sa ii ademeneasca pe admiratorii lor prin nuditate, ci mai degraba prin tehnici avansate de seductie, inteligenta si foarte multa pregatire.

Modelele glamour de la Studio20 practica mai degraba o arta a videochatului decat o meserie in sine, intrucat ele sunt nevoite sa isi convinga fanii prin calitatile lor ca sunt speciale, ca sunt femei deosebite, ce merita ascultate, intelese si rasplatite. Fetele din acest studio de videochat se respecta si, in acelasi timp, isi respecta admiratorii, tocmai de aceea prefera sa ii asculte si sa le ofere timp pretios din viata lor.

Insa respectul modelelor Studio20 merge mai departe de propria persoana si de barbatii cu care intra in contact pe platformele online. In acest studio de videochat suntem o familie unita, ne respectam unii pe altii si incercam sa fim mai buni cu fiecare zi ce trece. Fetele se inteleg foarte bine, invata una de la cealalta, iar principiul competitivitatii nu este niciodata dus la extrem.

Disciplina, o conditie sine-qua-non in videochat
Munca in videochat glamour cere disciplina, tocmai de aceea modelele Studio20 din toate locatiile sunt constiente ca banii nu pica din cer si ca trebuie sa persevereze pe zi ce trece. Cu cat vor fi mai focusate pe obiectivele lor financiare, cu atat si castigurile vor fi mai mari. Aceasta parte a eticii este foarte importanta atunci cand vine vorba de succes in videochat.

La inceput, pentru orice tanara poate parea simplu sa fie model de top, insa lucrurile se dovedesc a fi cu totul diferite in practica. Nisa non-nude este infinit mai grea, dar ofera beneficii spectaculoase si castiguri de ordinul miilor de dolari.

Este mult mai greu sa mentii interesul unui barbat fara sa ii dezvalui tot ce ai tu mai frumos, insa in acelasi timp este si foarte palpitant. Daca stii sa ii observi vulnerabilitatile si punctele sensibile, e ca si cum l-ai cucerit pentru totdeauna.

Insa mai multe lectii legate de arta seductiei si de etica profesionala te asteapta la Studio20! Suntem pregatiti sa iti oferim tot ce e mai bun pentru a deveni o femeie independenta si fara obligatii!

This Post Has One Comment

  1. Buna ziua , sunt disponibila sa incep munca pe data de 17 mai in conditiile in care aveti vreun post disponibil in orasul Galati !

Leave a Reply