You are currently viewing Sasha Red – cel mai bun model de videochat din Europa la Xbiz Cam Awards 2017

Sasha Red – cel mai bun model de videochat din Europa la Xbiz Cam Awards 2017

* actualizat in 2024

In 2017, data de 1 iunie a marcat un moment foarte important pentru toata echipa Studio 20: Sasha Red a reusit sa isi depaseasca toate competitoarele si sa adjudece premiul de „Cel mai bun model de videochat din Europa” la gala premiilor Xbiz Cam Awards 2017, desfasurata la Miami. Acest premiu vine la un an dupa ce Sasha a castigat un alt premiu foarte disputat in industria videochatului mondial: „Cel mai bun model de videochat” din lume, in cadrul premiilor YNOT 2016, desfasurate la Praga.

Aflata la prima editie, festivitatea de decernare a premiilor Xbiz Cam Awards 2017 a reunit cele mai importante nume din lumea divertismentului pentru adulti pentru a celebra performantele acestora. Creata din dorinta de a onora cu profesionalism si cu stil reusitele din aceasta industrie, gala Xbiz Cam Awards 2017 a avut loc la Versace Mansion si a fost parte a Xbiz Miami. Xbiz Miami este un eveniment interactiv care dureaza 3 zile, in cadrul caruia toti cei care activeaza in acest domeniu se pot reuni, pot socializa si pot face schimb de experienta in superba zona South Beach.

Trofeul primit de Sasha Red in anul 2017 la gala Xbiz Cam Awards este deosebit de important, deoarece a fost decernat in urma unei lupte foarte stranse, in care s-au inregistrat peste un milion de voturi, un record pentru orice competitie din industria divertismentului pentru adulti! Aceasta este o recunoastere extraordinara a muncii si devotamentului unui model de videochat si nu putem decat sa o felicitam pe Sasha Red pentru performanta ei!

Inca de acum 4 ani, de cand a intrat in echipa Studio 20, Sasha a fost un model exclusiv Jasmin, care ne-a surprins cu ambitia si cu pasiunea ei pentru aceasta meserie. Fara indoiala, este un exemplu pe care toate fetele care isi doresc o cariera de succes in industria videochatului ar trebui sa il urmeze! Si, pentru ca totul sa fie perfect, site-ul ales de Sasha – Jasmin.com – a castigat si el in cadul aceleiasi gale premiul „Cel mai bun site de videochat din Europa”.

Dorinta ei de a ajunge pe cele mai inalte culmi ale succesului ca model de videochat a motivat-o sa depaseasca perioade grele din cariera ei. Desi acum este recunoscuta la nivel mondial pentru rezultatele ei extraordinare, Sasha Red nu a avut un inceput de drum prea usor in acest domeniu. In primele 3 luni in cadrul Studio 20 nu reusea sa inregistreze incasari mai mari de 10$ pe zi, lucru care ar fi descurajat pe oricine. Nu de putine ori am intrebat-o daca este sigura ca meseria de model de videochat este potrivita pentru ea si de fiecare data ne-a raspuns, zicand: „Da, daca toate aceste fete pot face asta, atunci o pot face si eu!„. Perseverenta si devotamentul ei au ajutat-o sa isi atinga obiectivele propuse si sa devina „Cel mai bun model de videochat din Europa” la ora actuala.

Insa Sasha Red nu are de gand sa se opreasca prea curand din ascensiunea ei fulminanta. Chiar si astazi, la aproape 20 de ani de la debutul ei in echipa Studio 20, ea da dovada de aceeasi ambitie si de aceeasi seriozitate ca la inceput. Cu peste 50 de ore petrecute online saptamanal, Sasha este mai hotarata ca oricand sa demonstreze ca are un cuvant de spus in industria videochatului mondial.

In tot acest timp, am crezut ca simpla mea nominalizare la premiile Xbiz Cam Awards pentru categoria „Cel mai bun model de videochat din Europa” a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Sa imi fie recunoscute meritele prin aceasta nominalizare a fost un lucru foarte important pentru mine, pentru ca asta inseamna ca sunt cineva in aceasta industrie si ca fac ceva bun in cariera mea. Dar sa castig intr-adevar premiul este ca un vis din care nu vreau sa ma mai trezesc vreodata, nu-mi vine sa cred ca eu chiar am castigat premiul. Sunt extrem de onorata de aceasta distinctie. In sfarsit, imi dau seama unde ma pot duce munca depusa si efortul meu. Fiind recunoscuta pentru munca mea si pentru pasiunea pe care o am pentru ceea ce fac in cadrul Studio 20 este mai important pentru mine decat orice suma de bani”, ne-a declarat Sasha Red dupa castigarea premiului de „Cel mai bun model de videochat din Europa” la Xbiz Cam Awards 2017.

Daca si tu vrei sa devii un model de videochat de succes precum Sasha Red, completeaza formularul din pagina de angajari videochat si hai in echipa noastra!

Lasă un răspuns