Ce inseamna sa fii model de videochat glamour?

Va cautati un loc de munca si pe siteurile cu oferta de joburi ati gasit anunturi pentru model de videochat sau hostess online? Salariul va atrage, insa nu stiti ce presupune acest job?

Activitatea de videochat consta in conversatiile dintre doua persoane aflate in tari diferite prin intermediul calculatorului si al camerei web. Spre deosebire de siteurile de socializare (ex. Facebook), membrii platesc un tarif pe minut de-a lungul sesiunii de videochat, astfel modelul va incasa din valoarea pretului un comision de la siteul de videochat.

Despre ce se discuta? Unii clienti sunt in cautare de prietenii, de modele cu care sa discute despre problemele personale, de persoane care sa le insenineze ziua, de la care sa absoarba energie pozitiva. Altii sunt in cautarea de show-uri adult, adica de nuditate. Un model are dreptul de a selecta persoanele cu care va discuta si ce este dispusa sa faca sau nu in fata camerei.

Acest job va ofera posibilitatea de interactiona cu persoane din medii diferite, cu mentalitati si stil de viata cat mai diferite. Este bine sa invatati sa fiti cat mai deschisa oricarei discutii, sa o vedeti ca pe o provocare careia trebuie sa-I faceti fata cat mai bine in asa fel incat sa va simtiti confortabil, adica trebuie sa invatati cum sa stapaniti arta comunicarii.

Un model de videochat este o persoana draguta, atractiva, placuta, cu care iti face placere sa discuti, este acel mic rasfat de care ai nevoie, pe care ti-ai cheltui banutii. Daca noi femeile ne rasfatam la o sedinta de shopping sau intr-un salon de infrumusetare si ne simtim excelent, barbatii vor sa fie rasfatati de femei.

Ce inseamna videochat glamour? Glamour = o prezenta fermecatoare, romantica, sarmanta, magnetica. Motto-ul unui model de videochat glamour trebuie sa fie “Imbracamintea, machiajul si atitudinea modeleaza aura de seductie“.

Femeia glamour are o alura sexy, fiind suficient sa sugerezi, fara sa descoperi. Rafinamentul si sofisticarea, te fac inaccesibila si… foarte dorita de barbati. Purtand haine care acopera, dar care te fac sa dai frau liber imaginatiei vei deveni mult mai interesanta pentru barbati decat femeile cu totul la vedere.

Farmecul femeii glamour se gaseste in vocea seducatoare, gesturile delicate, rasul discret, corp si vestimenatie ingrijite. Ea emana energie pozitiva fiind mereu perfecta: nu are dureri, toate micile probleme sunt ascunse bine cand apare in public, gusturile sale sunt impecabile. Totul se rezuma la atitudine. Oare cine nu-si doreste alaturi o persoana vesela, pozitiva, increzatoare, perfecta?

Videochatul glamour intareste ideea ca femeile, folosindu-si inteligenta si puterea de seductie, pot cuceri / manipula orice barbat.

Pot fi si eu model? Da, poti fi si tu model daca:

– ai minim 18 ani;

– cunosti limba engleza nivel mediu;

– esti o persoana pozitiva si vesela;

– ai incredere in tine si vrei sa reusesti;

– cel mai important, esti ambitioasa, muncitoare si vei asculta sfaturile echipei Studio 20 pentru a ajunge un model de top.