Ce inseamna sa fii model de videochat glamour?

actualizat 2024

Iti cauti un loc de munca, iar pe site-urile cu oferte de joburi ai gasit anunturi pentru model de videochat sau hostess online? Castigurile te atrag, insa nu stii ce presupune acest job?

Activitatea de videochat consta in conversatiile dintre doua persoane aflate in tari diferite prin intermediul calculatorului si al camerei web. Spre deosebire de site-urile de socializare (ex. Facebook), membrii platesc un tarif pe minut de-a lungul sesiunii de videochat, astfel modelul va incasa din valoarea pretului un comision de la site-ul de videochat.

Despre ce se discuta? Unii membrii sunt in cautare de prietenii, de modele cu care sa discute despre problemele personale, de persoane care sa le insenineze ziua, de la care sa absoarba energie pozitiva. Altii sunt in cautare de show-uri adult, adica de nuditate.

Un model are dreptul de a selecta persoanele cu care va discuta si ce este dispusa sa faca sau nu in fata camerei. Aceasta autonomie inseamna ca poti sa iti stabilesti limitele si sa te simti confortabil in propriul tau spatiu de lucru.

Acest job iti ofera posibilitatea de a interactiona cu persoane din medii diferite, cu mentalitati si stil de viata cat mai diferite. Este bine sa inveti sa fii cat mai deschisa oricarei discutii, sa o vezi ca pe o provocare pe care trebuie sa o gestionezi cat mai bine, in asa fel incat sa te simti confortabil.

Un model de videochat este o persoana draguta, atractiva, placuta, cu care iti face placere sa discuti, este acel mic rasfat de care ai nevoie, pe care ti-ai cheltui banutii. Daca noi, femeile, ne rasfatam la o sedinta de shopping sau intr-un salon de infrumusetare si ne simtim excelent, barbatii vor sa fie rasfatati de femei.

Ce inseamna videochat glamour?

Glamour = o prezenta fermecatoare, romantica, sarmanta, magnetica. Motto-ul unui model de videochat glamour trebuie sa fie „Imbracamintea, machiajul si atitudinea modeleaza aura de seductie”.

Femeia glamour are o alura sexy, care emana incredere si rafinament. Ea este sigura pe sine si stapana pe propriul sau stil. Cu o prezenta seducatoare si un aer misterios, atrage atentia si starneste interesul celor din jur. Rafinamentul si sofisticarea o fac inaccesibila si… foarte dorita de barbati. Purtand haine care acopera trupul, dar care ii fac pe admiratori sa dea frau liber imaginatiei, va deveni mult mai interesanta pentru barbati decat femeile cu totul la vedere.

Farmecul femeii glamour se gaseste in vocea seducatoare, gesturile delicate, rasul discret, corp si vestimenatie ingrijite. Ea emana energie pozitiva – nu are dureri, toate micile probleme sunt ascunse bine cand apare in public, gusturile sale sunt impecabile. Totul se rezuma la atitudine. Oare cine nu-si doreste sa fie alaturi de o persoana vesela, pozitiva, increzatoare?

Videochatul glamour intareste ideea ca femeile, folosindu-si inteligenta si puterea de seductie, pot cuceri / manipula orice barbat, fara a fi nevoie sa se dezbrace.

Pot fi si eu model? Da, poti fi si tu model de videochat, daca:

ai minimum 18 ani;

cunosti limba engleza nivel mediu;

esti o persoana pozitiva si vesela;

ai incredere in tine si vrei sa reusesti;

cel mai important, esti ambitioasa, muncitoare si vei asculta sfaturile echipei Studio 20 pentru a ajunge un model de top.