You are currently viewing Flirtul prin mesaje. Cum o faci sa se indragosteasca de tine online?
flirtul prin mesaje

Flirtul prin mesaje. Cum o faci sa se indragosteasca de tine online?

* actualizat in 2024

Flirtul prin mesaje este o tehnica facila de a intra in contact cu femeia care ti-a furat inima si de la care nu-ti mai poti lua gandurile. Cu toate astea, modelele de videochat sustin ca trebuie sa fii foarte atent la modul in care alegi sa abordezi o persoana si ce ii scrii ca sa nu o sperii sau, si mai mult, sa o faci sa isi doreasca sa te intalneasca.

Modelele Studio20 subliniaza faptul ca femeile sunt plictisite de replicile clasice „de agatat” si chiar reticente atunci cand barbatii incearca sa le abordeze astfel si, mai ales, online. Comunicarea online are atuurile ei, insa nu trebuie sa uiti ca faptul ca nu i te poti arata in totalitate poate avea si minusuri. Astfel, atunci cand o vei aborda pe femeia dorita, va trebui sa suplinesti lipsa contactului fata in fata si sa o faci sa se indragosteasca de personalitatea ta, sa ii dai voie sa te cunoasca emotional si, astfel, sa o faci sa-si doreasca sa te intalneasca.

Trucuri cu care vei face femeia dorita sa se indragosteasca de tine online, dezvaluite de modelele unui studio de videochat:

flirtul prin mesaje

Prima impresie conteaza intotdeauna si te reprezinta in mare parte, asa ca primul mesaj pe care i-l vei trimite va determina viitorul relatiei voastre in cea mai mare parte. Astfel, atunci cand ii vei scrie, cat si pe parcursul viitoarelor conversatii, trebuie sa ai in vedere sa:

1. Fii natural – o abordare naturala, prietenoasa si politicoasa va functiona intotdeauna, atrag atentia modelele de videochat. Daca incerci sa abordezi online o femeie, fara sa o fi intalnit niciodata, doar pe baza postarilor de pe retelele ei de socializare, incearca sa ii vorbesti simplu si direct, ca unui prieten. Te poti lega de pasiunile ei sau de activitati pe care ii place sa le faca (plimbari, vacante etc). Incearca sa legi conversatii nonsexuale pe seama acestora, astfel incat sa-i dai posibilitatea sa te cunoasca putin, sa capete incredere in tine si sa ai timp sa-i susciti interesul;

2. Fii sincer – femeile apreciaza sinceritatea, asa ca atunci cand vorbesti cu ea despre pasiunile ei, incearca sa nu ti le insusesti daca nu impartasesti aceleasi hobby-uri, caci se va prinde. Fiecare ne cunoastem pasiunile in detaliu, iar sa te prinda cu minciuna este ultimul lucru pe care ti-l doresti, caci asta va insemna ca nu esti o persoana de incredere;

3. Eviti stereotipurile – modelele Studio20 atrag atentia si asupra faptului ca femeile sunt plictisite de abordari de tipul Ce frumoasa esti!”, ”Buna, frumoaso!” etc, asa ca evita-le. Totodata, stai departe si de mesajele cu tenta sexual-amuzanta, de tipul Ești atât de fierbinte, mă bronzez de fiecare dată când te privesc”. Mesajele de genul acesta nu o vor face decat sa-ti dea Seen… in cel mai bun caz!

4. Renunti la mesajele ”de agatat” – mesajele de tipul: ”Buna, sunt domnul Perfectiune. Mi-a spus cineva ca ma cautai …” sau Buzele tare par foarte singure. Nu vrei sa le facem cunostinta cu ale mele?” te vor face sa pari un arogant si narcisist, asa ca le va ignora cu succes. Daca vrei sa o faci sa-ti dea Block fara sa mai apuci sa-i spui altceva, ai aflat deja solutia! Daca insa vrei sa o cuceresti, ai incredere in tine si incearca sa o lasi sa te cunoasca putin cate putin si astfel ii vei starni curiozitatea si dorinta de a te cunoaste;

5. Asculti – este solutia cu care vei ajunge chiar si la inima unui model de videochat! Tuturor ne place sa fim ascultati, asa ca dupa ce ai reusit sa o faci sa iti raspunda la mesaje, fii atent la detaliile pe care le ascunde in ele. Fa-o sa-ti vorbeasca despre ea, despre pasiunile ei, despre fricile ei, despre necazurile si bucuriile ei. Va aprecia ca o asculti, se va simti bine si-i va placea sa vorbeasca cu tine, asa ca va accepta cu bucurie sa faceti asta si fata in fata, la o cafea.

Modelele de videochat cunosc indeaproape toate aceste secrete, caci asa reusesc sa-si apropie admiratorii si sa-i faca sa capete incredere in ele. Asa ca daca ti-a intrat la suflet un model de videochat, joaca cu propriile ei carti. Te va admira si ii vei starni curiozitatea si mai tare! Nu te lasa intimidat de faptul ca e frumoasa si puternica! De cele mai multe ori, femeile frumoase sunt singure, caci niciun barbat nu-si face curaj sa le abordeze. Sparge gheata si castiga-i inima pas cu pas… mesaj cu mesaj, mai bine spus. Nu te descuraja daca nu-ti raspunde instant si nu fi insistent! Sa pari usor inabordabil va face jocul si mai incitant.

Citeste si: Ce inseamna cand un barbat te jigneste? Iubire, frica sau superioritate?

Lasă un răspuns