Unde sa faci videochat in Bucuresti si de ce?

Multe tinere sa intreaba unde sa isi inceapa cariera ca model de videochat. Cu siguranta ai auzit ca Studio 20 reprezinta cea mai buna optiune de a face videochat in Bucuresti alaturi de cea mai buna echipa din lume. Daca esti din Capitala, esti tanara, arati bine si iti doresti mai mult de la viata, cum ar fi castiguri de mii de dolari pe luna, fara compromisuri, vino sa faci videochat in Bucuresti, la cel mai bun studio din tara si din lume! Iata de ce:

1. Experienta de peste 17 ani in domeniul videochatului din Bucuresti
Cu numeroase locatii de lux in America de Nord, America de Sud, Europa si cele mai importante orase din tara (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Pitesti, Arad, Craiova, Oradea, Ploiesti, Brasov), Studio 20 iti ofera conditii de lucru la standarde inalte. Astfel, vei putea deveni un model de videochat de top recunoscut la nivel international, facand videochat in Bucuresti. In acest sens, specialistii nostri iti vor pune la dispozitie tot ce-ti trebuie pentru a face performanta: training-uri, cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, echipamente de ultima generatie, tinute unice si make-up profesional, trafic online, suport permanent. In final, vei putea participa la diferite festivaluri de profil din lumea intreaga, pentru a castiga premii si renume international. Studio 20 este cel mai premiat studio de videochat din lume!

2. Contract ferm de artist-interpret pentru desfasurarea activitatii de videochat in Bucuresti
Odata ce te vei angaja aici, vei semna un contract care va reglementa toate aspectele activitatii tale, direct cu producatorul nostru international. Aceasta companie se va ocupa de perfectionarea ta ca model si iti va asigura conditiile de lucru promise. Mai mult, in felul acesta vei avea garantia unui job stabil, cu venituri sigure si impozitate conform legislatiei in vigoare, putand sa beneficiezi de asigurare de sanatate si drept la pensie.

3. Credite fara dobanda direct de la angajator
De asemenea, in baza contractului semnat in dublu exemplar, dupa minim 6 luni de activitate in cadrul studioului de videochat din Bucuresti poti solicita credite fara dobanda, de la noi. O masina, o casa, o operatie estetica sau orice altceva iti doresti pot fi ale tale mai curand decat crezi.

4. Comision cumulativ de pana la 65% din incasari
In domeniul videochatului din Bucuresti, suntem lideri si in ceea ce priveste numeroasele bonusuri pe care le oferim modelelor noastre, in functie de implicarea lor:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% dupa 12 luni complete de activitate.

5. Castiguri de pana la 10.000 de dolari pe luna
Prin urmare, cu banii castigati practicand videochatul in Bucuresti la Studio 20, iti vei putea permite un nivel de trai ridicat:
– cele mai bune haine si produse de make-up profesionale;
– vacante exotice si operatii estetice;
– o casa noua sau o masina de lux sau … orice iti doresti 🙂

Impreuna cu Studio 20 vei avea de castigat atat pe plan profesional, cat si personal! De aceea, „Excelam impreuna”.

Leave a Reply